Grondig uitgraven

De uitgraving van bouwputten, kelders, zwembaden, funderingszolen, vijvers en meer kan u laten uitvoeren door Rovana. Ook voor wadi’s, grachten, betonputten enzovoort staan we voor u paraat.

We beschikken over allerlei soorten en maten van graafmachines en kunnen dus meteen aan de slag. Van kleine minikraantjes en middelgrote graafmachines, tot grotere machines van maar liefst 13 tot 25 ton. Het transport van deze machines voorzien we met onze eigen (container)vrachtwagens of met onze oplegger. We werken bij grote grondwerken geregeld samen met onze partners voor het grondverzet.

Om het werk van de machinist te vereenvoudigen, voorzien we ook enkele graafmachines met gps-sturing om plannen in te lezen. Op die manier kan de machinist in zijn graafmachine dit plan volgen. Sommige machines zijn nog geavanceerder en stoppen automatisch met graven wanneer het ingeplande punt bereikt werd. Een nivelleerbulldozer is onder andere voorzien van deze opties. Met deze machines wordt het een stuk gemakkelijker om taluds voor waterbekkens aan te leggen. Zo vermijden we dat landmeters enkele tientallen keren dienen terug te komen naar u en heeft u bovendien geen last van paaltjes en koorden die in de weg staan tijdens de werken.

Op zoek naar een partner voor uitgraafwerken?