Een efficiënt water­beheer voor een duurzame toekomst

Als gespecialiseerd bedrijf in rioleringswerken zetten we ons in om kwalitatieve infrastructuur te creëren die bijdraagt aan een gezonde leefomgeving en het behoud van waardevolle natuurlijke hulpbronnen. Onze expertise strekt zich uit van industrieel tot gemeentelijk niveau waarbij we zowel regenwaterafvoer als afvalwaterbehandeling aanpakken.

Industriële rioleringswerken vormen een belangrijk onderdeel van dit vakgebied. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe bedrijfshal wordt gebouwd, nemen wij de verantwoordelijkheid om een doeltreffend rioleringsstelsel te installeren. In dit systeem wordt regenwater op de juiste wijze afgevoerd naar riolering, wadi's, grachten of buffers.

Water­hergebruik staat centraal

Om regenwater nuttig in te zetten, kunnen we betonputten plaatsen die het regenwater kunnen opvangen voor hergebruik. Daarnaast voorzien we ook septische putten om fecale afvalstoffen op te vangen en af te voeren.

Kwalitatief water voor uzelf en het milieu

We leggen ook DWA-rioleringen aan, evenals sifonputten die zorgen voor een efficiënte afvoer van afvalwater. Om te voldoen aan de voorschriften en milieunormen, installeren we kwikafscheiders, vetafscheiders en kleinschalige waterzuiveringsinstallaties. Deze systemen zijn essentieel voor de scheiding en behandeling van verontreinigd water waardoor het risico op milieuschade wordt geminimaliseerd.

Optimaal water­beheer

Daarnaast zijn we bedreven in de plaatsing van pompputten en rioleringssystemen voor straatkolken en de afwatering van bestrating. Hierbij streven we naar een optimale afvoer van overtollig water. Hierdoor worden wateroverlast en schade aan de infrastructuur voorkomen. Onze expertise in het ontwerp en de implementatie van dergelijke systemen stelt ons in staat om een veilige en efficiënte waterafvoer te garanderen in de meest uitdagende omgevingen.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw rioleringsprojecten!