Wij bouwen de weg naar succes!

Rovana biedt een uitgebreid gamma aan op gebied van wegenaanleg, grond- en graafwerken en bestrating. En dat zowel voor industriële projecten als particulieren. We leggen wegen, paden, opritten en terrassen aan, maar ook sierbestrating kunnen we voorzien. Een prachtig uitzicht gegarandeerd wanneer Rovana passeert!

We werken met diverse materialen waaronder asfalt, beton, klinkers en grindverhardingen. Zo sluit het resultaat van elk project naadloos aan bij uw specifieke vereisten.

Uw totaal­project

Onze wegenwerken gaan vaak gepaard met grond- en graafwerken. Dit omvat het voorbereidende werk voor de onderfundering waarbij we ervoor zorgen dat de juiste structuur wordt gecreëerd voor een stevige en duurzame basis. Daarnaast voeren we ook rioleringswerken uit om de nodige afwateringssystemen zoals kolken te installeren waardoor een efficiënte afvoer van regenwater wordt gewaarborgd.

Na de grond- en graafwerken gaan we over tot de bestratingswerken. Zorgvuldig worden de materialen uitgekozen en worden uw wegenwerken afgewerkt tot in de kleinste details. Op die manier zorgen we voor een duurzaam en visueel aantrekkelijk eindresultaat.

Groene wegen voor iedereen

Bij wegenwerken dient u bovendien niet enkel te denken aan een betonnen wegenis. Ook groenzones en de integratie van natuurlijke elementen voorziet Rovana voor u. Na voltooiing van de wegenwerken zorgen we ervoor dat de groenzones worden hersteld of aangelegd volgens de juiste specificaties. Zo creëren we een evenwicht tussen functionele infrastructuur en een aangename natuurlijke omgeving.

Wilt u samen bouwen aan uw weg naar succes?