Wie zijn wij?

Team Rovana: dat zijn de best opgeleide arbeiders en de allernieuwste machines. Want om kwaliteit te garanderen, zetten we niet enkel in op technologie, maar ook op opleiding. Naast onze vaste werknemers, doen we soms ook beroep op onderaannemers. Zij worden geselecteerd volgens de hoge kwaliteitsnormen die we bij Grondwerken Rovana naleven. Samen zorgen we ervoor dat we met trots onze aannemingswerken kunnen afleveren aan de klant.

Jurgen

Oprichter van Grondwerken Rovana. Jurgen is een ondernemer in hart en ziel met een passie voor machines en milieu. Om die reden stampte hij dan ook Grondwerken Rovana en Nature Solutions uit de grond. In zijn vrije tijd rijdt hij de wereld rond op zijn motor.

Gunther

We waren al een tijd op zoek naar iemand die zich kon ontfermen over de prospectie van klanten. En toen kwamen we Gunther tegen. Een extra bonus? Hij had ook al ervaring met de plaatsing van waterzuiverings­installaties, rioleringen en tanks. Intussen werkt hij al 11 jaar bij Rovana en Nature Solutions. Hij ontwikkelde zich tot wandelende encyclopedie en kan al uw vragen over bestrating, waterhergebruik enzovoort beantwoorden.

Bart

Met zijn passie voor machines, leek Bart meteen de geschikte kandidaat om zich bij Rovana te voegen. En daar hebben we – na meer dan 20 jaar – nog steeds geen spijt van! Bart stond eerst in voor het transport, maar later werd hij ook onze hoofdkraanman. Intussen is hij de vertrouwde ploegbaas van de grotere werven met de rupsenkraan.

Peter

Deze kempenaar maakt beddingen voor bestratingen als geen ander! Hij geeft daarnaast zijn skills graag door aan de jongere generatie en helpt hen beter te worden in wat ze doen. Daarenboven werkt hij als vrachtwagen­chauffeur bij grotere werven en verzorgt hij ook de ophalingen en ledigingen van de containers.

Francis

Francis – beter bekend als Cisse – werkt al sinds 2012 bij Rovana. Als mede­verantwoordelijke voor particuliere opdrachten staat hij elke dag weer paraat! Met zijn vrachtwagen en graafmachine van vijf ton is hij dagelijks onderweg om de kleinere – en soms ook fijnere – opdrachten uit te voeren. Hij graaft zwembaden uit, legt tuinen klaar en verzorgt kleine riolerings- en bestratingswerken. Een uitgebreid takenpakket dus!

Matthias

Deze leergierige junior begon bij ons als arbeider wegenbouw. Na enkele jaren nam hij de handwerk­verantwoordelijkheid op zich. Zo staat Matthias nu in voor alle technische ingrepen, van wegenis tot rioleringswerken. Hij is een manusje-van-alles! Van klinkers en terrassen tot rioleringen en graafwerken, Matthias is er steeds bij.

Wannes

U vindt Wannes terug bij de handwerkploeg. Zijn energie is een grote meerwaarde voor ons team en voor de klant. Zo is hij zowel tijdens als na de werkuren steeds opgewekt en gemotiveerd. Door zijn energie haalt hij vliegensvlug hulpstukken en staat hij snel paraat waar nodig. Wannes is erg goed met technologie en is daarenboven geïnteresseerd in werfopvolging. Om die reden volgt hij dan ook een opleiding AutoCAD-tekenen.

Lars

Deze bandenkraanmachinist is een echte teamplayer en is steeds enthousiast. Naast zijn job als bandenkraanmachinist draagt hij zijn steentje bij in het handwerk en staat hij altijd klaar om zijn collega’s te helpen. Met zijn passie voor 4x4-voertuigen weet hij als geen ander hoe hij moet omgaan met moeilijke terreinen.

Grond­werken Rovana legt de basis voor Nature Solutions

Grondwerken Rovana is uw partner in afbraak en aanleg: van wegen en rioleringen tot grondwerken. Deze laatste is essentieel in onze samenwerking met zusterbedrijf Nature Solutions. Een nauwe samenwerking stelt ons in staat om een integrale rol te spelen in de optimalisatie van het waterbeleid van uw bedrijf. Vaak vragen dergelijke projecten om grondwerken, zoals putten graven voor meetgoten, rioleringen en vijvers. Rovana legt de basis. Of beter gezegd; graaft de basis voor uw duurzame wateroplossing. Hierbij zetten we onze best opgeleide vakmensen en nieuwste machines in om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden efficiënt en vlekkeloos verlopen. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond, kan de grond vaak nog wat extra aandacht gebruiken. Wij nemen dan graag de verantwoordelijkheid op ons voor de herinrichting van het terrein, met dezelfde toewijding, kwaliteit en duurzaamheid die ons bedrijf kenmerkt.

Benieuwd naar het aanbod van Nature Solutions?