J-Project – Kampenhout

Het nieuwe handelspand van Van Zon is na maanden hard werken geopend. Naar de eindstreep toe hebben we de groenzones voorzien van […]

Oprit – Duffel

We kregen een spoedklus binnen voor het uitgraven van een oprit in Duffel.

Regenput – Kontich

In Kontich plaatsten we bij een milieubewuste particulier een indrukwekkende regenwaterput van 15.000 liter.

J-Project – Kampenhout

Al acht jaar zijn wij trotse partner van J-Project. Dit keer gingen we voor hen aan de slag bij Van Zon in Kampenhout.

Brandweerkazerne Duffel

Samen met Nature Solutions legden we een 7.000 m²-grote betonpiste aan voor de nieuwe brandweerkazerne in Duffel.

Bio Energy Tongeren

Voor Bio Energy – een bedrijf dat groenafval omzet in groene stroom – ontkoppelden we de riolering en plaatsten we een grote buffer met slibvang.

Coccinelle – Sint-Katelijne-Waver

Ook deze maand zetten we de werken verder voor Vulsteke Industriebouw. Stilaan geraken we tot bij de kleinere technische ruimtes waar wachtbuizen voor de nutsleidingen voorzien dienen te worden. Dit is nodig zodat we onze planning kunnen volgen, want de nivellering voor de betonvloeren is hierin de volgende stap. En het is nog niet gedaan! Binnenkort voeren we werken uit aan de buitenriolering en de loskades.

Coccinelle – Sint-Katelijne-Waver

We hervatten de werken bij Vulsteke industriebouw. Allereerst zorgden we voor nog een nivellering van een bouwklare zone. Door het slechte weer was dit geen evidentie. De mensen van de dakbedekking dienden eerst hun werk uit te voeren voordat wij ervoor konden zorgen dat het water weg kon blijven vloeien van de site. Weer een stapje dichter bij het eindresultaat.

Coccinelle/Vulsteke – Sint-Katelijne-Waver

We zetten de werken verder bij Vulsteke industriebouw. We plaatsten een buffer met vertraagde lozing van 80.000 liter en zorgden voor de nivellering in de bedrijfsgebouwen voor de stort van de betonvloer. Voor het bouwverlof werken we fase twee nog af. We starten de volgende fase op in 2023.