J-Project – Kampenhout

Al acht jaar zijn wij trotse partner van J-Project. Dit keer gingen we voor hen aan de slag bij Van Zon in Kampenhout.

Brandweerkazerne Duffel

Samen met Nature Solutions legden we een 7.000 m²-grote betonpiste aan voor de nieuwe brandweerkazerne in Duffel.

Bio Energy Tongeren

Voor Bio Energy – een bedrijf dat groenafval omzet in groene stroom – ontkoppelden we de riolering en plaatsten we een grote buffer met slibvang.

Coccinelle – Sint-Katelijne-Waver

Ook deze maand zetten we de werken verder voor Vulsteke Industriebouw. Stilaan geraken we tot bij de kleinere technische ruimtes waar wachtbuizen voor de nutsleidingen voorzien dienen te worden. Dit is nodig zodat we onze planning kunnen volgen, want de nivellering voor de betonvloeren is hierin de volgende stap. En het is nog niet gedaan! Binnenkort voeren we werken uit aan de buitenriolering en de loskades.

Coccinelle – Sint-Katelijne-Waver

We hervatten de werken bij Vulsteke industriebouw. Allereerst zorgden we voor nog een nivellering van een bouwklare zone. Door het slechte weer was dit geen evidentie. De mensen van de dakbedekking dienden eerst hun werk uit te voeren voordat wij ervoor konden zorgen dat het water weg kon blijven vloeien van de site. Weer een stapje dichter bij het eindresultaat.

Coccinelle/Vulsteke – Sint-Katelijne-Waver

We zetten de werken verder bij Vulsteke industriebouw. We plaatsten een buffer met vertraagde lozing van 80.000 liter en zorgden voor de nivellering in de bedrijfsgebouwen voor de stort van de betonvloer. Voor het bouwverlof werken we fase twee nog af. We starten de volgende fase op in 2023.

Hovenier sluit hoofdstuk af – Duffel

Voor een hovenier en tuinder glastuinbouw, die een tijd geleden stopte, ruimden we de laatste restanten beton op na de afbraak van de serre. We braken de funderingsmuren, sokkels en het betonpad uit. Met een grote rupsdumper konden we op de onverharde ondergrond containers laden met beton. Zo bleef alles proper in de straat en dat is hoe we graag werken!

Coccinelle/Vulsteke – Sint-Katelijne-Waver

Voor Vulsteke industriebouw nam onze partner Nature Solutions de rioleringswerken van Coccinelle voor hun rekening. Wij voerden de grondwerken uit. Een stevige opdracht aangezien er meer dan 3 km riolering in de grond zal komen te liggen. Er zal in totaal meer dan twee hectare nivilleringswerk uitgevoerd worden. Daarbovenop zal er een grondverzet van 1000 m³ gerealiseerd worden. Deze opdracht loopt uiteraard door tot 2023.

Mouterij/Franki Construct – Ruisbroek

Voor Franki Construct uit Kontich startten we een nieuwe werf op in verschillende fases. Vermoedelijk zal deze werf dan ook tot begin 2023 doorlopen. We deden de nodige graafwerken zodat onze partner Nature Solutions hittebestendige HDPE-afvoerbuizen kon plaatsen. Vervolgens voerden we de nodige voorbereidende werken uit voor de bouw van nieuwe silo’s. Hier zal de komende maanden ook een riolering gelegd worden.

Topo landmeters – Reet

Voor Topo landmeters maakten we een grond bouwrijp. Er stonden muren tussen verwilderde plantengroei op de plaats in kwestie. We braken deze muurtjes af en verwijderden enkele bomen. Om de impact op het milieu te beperken, gaf Topo ons de opdracht om nieuwe jonge eiken aan te planten. Het terrein is nu verkavelingsklaar en kan de nieuwe thuis worden voor zeven gezinnen.